19 Ocak 2019 Cumartesi

Mut Zeytinyağı' nı Haluk Özenç Tattı

Mut Zeytinyağı' nı Haluk Özenç Tattı

Ünlü senarist ve oyuncu Haluk Özenç, ‘Gerisi Hikaye’ adlı tek kişilik gösterisiyle Mut izleyicisiyle buluştu. Gösteri öncesi Mut Zeytinyağı ve Mut Zeytini üretimini yerinde inceleyen ünlü sanatçı Haluk Özenç, ilaçsız yetiştirilen Mut Zeytini ile ilgili bilgi aldı. Mut Zeytinyağı' nın ve Mut Zeytini' nin tadına bakan Haluk ÖZENÇ ''zeytine yabancı değilim, yalnız Mut Zeytini ve Mut Zeytinyağı gerçekten harika'' dedi. 

Ünlü Oyuncu Haluk Özenç Mut Zeytinyağı' nı Yerinde İnceledi

Mut Zeytinyağı üreten bir tesiste kendisi için özel olarak üretilen ve üzerine Haluk Özenç fotoğrafı ve ismi işlenmiş özel tasarım Mut Zeytinyağı hediye edildi. Kendisi için üretilen Mut Zeytinyağı için memnuniyetini dile getiren Haluk Özenç, ''Mut Zeytinyağı; çok özel bir hediye, çok mutlu oldum, bunu açmaya kıyamam, saklayacağım'' şeklinde konuştu. Mut zeytini' nin ve Mut zeytinyağı' nın tadına bakan Haluk Özenç; ''Mut' ta ilaçsız zeytin yetişmesi bir mucize, işimiz gereği çok geziyoruz, ancak Mut Zeytinyağı gerçekten çok farklı'' dedi.

‘Gerisi Hikaye’ adlı Haluk Özenç’ in tek kişilik gösterisi doğal zeytini ile ünlü Mut’ ta sahnelendi. İstanbul Meydan Sahnesi tarafından sahneye konan oyun, Mut’ lu izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Mut Belediyesi Sinema Salonunda sahnelenen gösteride senarist ve dizi oyuncusu Haluk Özenç, sanat ve özel yaşamından kesitler sundu. İki perdelik gösteride Özenç, yaşamından yansımaları ve tespitlerini, kaçırdığı fırsatları trajikomik bir dille anlattı. Zaman zaman izleyicilerle birebir diyaloglar ve sıcak bir bağ kuran Özenç, izleyicileri hem güldürdü, hem düşündürdü.



Oyun bitiminde Haluk Özenç, Mut’ta olmaktan duyduğu memnuniyetini ifade etti ve izleyicilerle fotoğraf çektirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder