5 Şubat 2013 Salı

İzorya Zeytinyağı Standına Bakan Yardımcısı Sever' den Ziyaret



Zeytinyağıİzorya, bu yıl yedincisi düzenlenen geneksel Mersin Uluslararası Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme fuarına katıldı. Ekonomi bakanı yardımcısı Sn. Mustafa Sever ve beraberindeki heyet de fuarı ziyaret edenler arasındaydı.

Yoğun iştirakçi katılımı ve yüksek ziyaretçi sayısıyla gündeme oturan 7. Mersin Uluslararası Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme fuarında İzorya Zeytinyağı standı ilgi odağı oldu. Gerek Mersinli ziyaretçilerin gerekse Türkiye’ nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerin dikkatini üzerine çeken İzorya Zeytinyağı standına yurtdışından gelen ziyaretçilerin de ilgisi büyüktü. 


Fuarı ziyaret eden Ekonomi bakan yardımcısı Sn. Mustafa Sever ve beraberindeki heyet İzorya Zeytinyağı standına geniş zaman ayırdı. İzorya Zeytinyağı Standına misafir olan Sn. Mustafa Sever, Mut ikliminin zeytinyağına en uygun iklim olduğundan ve Türkiyedeki en kaliteli zeytinyağlarının Mersinin Mut ilçesinden geldiğini vurguladı. Ayrıca İzorya Zeytinyağı’ nın sektöre sağlam adımlarla girerek kısa sürede ülke çapında edindiği başarılardan da bahsederek, üretimde gösterdiği disiplin ve özveri için İzorya markasını tebrik etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder