19 Haziran 2013 Çarşamba

İŞTE ÖDÜLLÜ ZEYTİNYAĞLARI

 
İzorya zeytinyağları ürettiği zeytinyağının kalitesiyle ülke çapında bir kez daha ödüllendirildi. Zeytindostu Derneği’nden aldığı yeni bir ödülle başarılarına bir yenisini daha ekledi. Aldığı ödülün haklı gururunu yaşayan İzorya zeytinyağı ailesi, üretimlerinde kaliteyi daima en üst çıtada tutmak için; canla başla çalıştıklarını söyledi.

8 Haziran da Yarışma Kurulu üyeleri Caner Genç, Zülfikar Fidancı, Sibel Yazgan ve yarışma koordinatörü Serdar Öçten Ünsal’ın katılımı ile noter huzurunda puanlamanın yer aldığı Zeytindostu 6. Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması sonuçlarında zarfın açılmasıyla belirlenen ödül dağılımı açıklandı.

Türkiyenin önde gelen ulusal laboratuarı olan Kalite Sistem Laboratuvarı’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen kimyasal analizlerin ardından, Zeytindostu – İzmir tadım paneli tarafından yapılan duyusal analiz sonuçlarında alınan puanlara yarışma sonuçlarının belirlendiği vurgulandı.



İŞTE ÖDÜL ALAN ZEYTİNYAĞI MARKALARI


Marka
Şehir
Sınıf
Ödül
İZORYA
MUT
ORTA YOĞUN – MEDIUM
GÜMÜŞ
IVA OF ZEOL
ÇANAKKALE
ORTA YOĞUN – MEDIUM
GÜMÜŞ
OLİVE FARM
MUĞLA
ORTA YOĞUN – MEDIUM
GÜMÜŞ
ZEYTİNİN EFENDİSİ
MUĞLA
AZ YOĞUN – LIGHT
GÜMÜŞ
ÖZ – EM
BALIKESİR
AZ YOĞUN – LIGHT
GÜMÜŞ
SEMERCİOĞLU
BALIKESİR
ORTA YOĞUN – MEDIUM
GÜMÜŞ
REMZİBEY
KAHRAMANMARAŞ
AZ YOĞUN – LIGHT
GÜMÜŞ
VOLİO
İZMİR
AZ YOĞUN – LIGHT
BRONZ
OVİLO
BALIKESİR
ORTA YOĞUN – MEDIUM
ALTIN
SAVRANDERE
AYDIN
AZ YOĞUN – LIGHT
ALTIN
TOY KONAĞI
ÇANAKKALE
AZ YOĞUN – LIGHT
ALTIN

13 Haziran 2013 Perşembe

Zeytin kolonyası nasıl bir kolonyadır ?



 İlk başta kulağa tuhaf gelse de, alışılmışın dışında gibi görünse de Zeytin Kolonyası oldukça güzel bir kolonya çeşididir.

 Ülkemizde hiç şüphesiz kolonya dendiğinde akla ilk ( ve çoğu zaman tek ) gelen kolonya türü limon kolonyasıdır. Fakat limonun haricinde pek çok kolonya çeşidi mevcuttur. Bunların arasında da farklı bir yere sahip olan zeytin kolonyası ilk sıralarda gelmektedir.

 Zümrüt misali kristalize yeşil rengi ve koklandığında insana feralık veren kokusuyla Zeytin Kolonyası oldukça rahatlatıcıdır. Zeytin Kolonyası, zeytinden aldığı özü ile elinizde ve cildinizde kremlenmiş bir his bırakır. Cildi nemlendirir. Bu yüzden traş sonrası kullanım içinde oldukça uygundur. Traştan sonra cildi limon kolonyası gibi yakmaz.

 İş zeytin kolonyasının kokusuna gelince, orada da farkıyla öne çıkıyor zeytin kolonyamız. Zira zeytin çiçeğinin verdiği esans kullandıktan sonra muhteşem bir kokuya dönüşüyor. Üstelik bu koku oldukça da kalıcı. Kokusu hemen uçumuyor. Gün boyu hoş kokmanızı sağlıyor. Ayrıca  temiz ve hijyenik olmanıza katkı sağlıyor.

 Eğer siz de bir zeytin kolonyası temin etmek isterseniz arama motorlarından araştırma yapabileceğiniz gibi verdiğimiz linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sonuç olarak eğer hala kullanmamış iseniz size Zeytin Kolonyasını kullanmanızı ısrarla tavsiye ediyoruz.

Zeytin Kolonyası satın almak için  tıklayın.