13 Haziran 2013 Perşembe

Zeytin kolonyası nasıl bir kolonyadır ?



 İlk başta kulağa tuhaf gelse de, alışılmışın dışında gibi görünse de Zeytin Kolonyası oldukça güzel bir kolonya çeşididir.

 Ülkemizde hiç şüphesiz kolonya dendiğinde akla ilk ( ve çoğu zaman tek ) gelen kolonya türü limon kolonyasıdır. Fakat limonun haricinde pek çok kolonya çeşidi mevcuttur. Bunların arasında da farklı bir yere sahip olan zeytin kolonyası ilk sıralarda gelmektedir.

 Zümrüt misali kristalize yeşil rengi ve koklandığında insana feralık veren kokusuyla Zeytin Kolonyası oldukça rahatlatıcıdır. Zeytin Kolonyası, zeytinden aldığı özü ile elinizde ve cildinizde kremlenmiş bir his bırakır. Cildi nemlendirir. Bu yüzden traş sonrası kullanım içinde oldukça uygundur. Traştan sonra cildi limon kolonyası gibi yakmaz.

 İş zeytin kolonyasının kokusuna gelince, orada da farkıyla öne çıkıyor zeytin kolonyamız. Zira zeytin çiçeğinin verdiği esans kullandıktan sonra muhteşem bir kokuya dönüşüyor. Üstelik bu koku oldukça da kalıcı. Kokusu hemen uçumuyor. Gün boyu hoş kokmanızı sağlıyor. Ayrıca  temiz ve hijyenik olmanıza katkı sağlıyor.

 Eğer siz de bir zeytin kolonyası temin etmek isterseniz arama motorlarından araştırma yapabileceğiniz gibi verdiğimiz linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sonuç olarak eğer hala kullanmamış iseniz size Zeytin Kolonyasını kullanmanızı ısrarla tavsiye ediyoruz.

Zeytin Kolonyası satın almak için  tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder