21 Mayıs 2012 Pazartesi

Zeytinyağının Konuğu Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şahin BALCIOĞLU



 Bu yıl altıncısı düzenlenen, Mersin Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı 12-15.Nisan.2012 tarihleri arasında ziyaretçilere kapılarını açtı… Yoğun bir katılımla gerçekleşen fuarın açılışını Mersin Valisi Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU gerçekleştirdi. İki bölümde gerçekleşen fuarda bir bölüm; gıda üretici firmalarına, diğer bölüm ise gıda paketleme ve gıda dolum makinelerini üreten ya da bayiliğini yapan firmalar için dizayn edildi. Akdeniz bölgesinin gelişen değerlerinden olan zeytin ve zeytinyağı sektöründen üç farklı firmanın katıldığı fuarda, Mut yöresinden İzorya Zeytinyağı firması da 2008 yılından bu tarafa olduğu gibi yine yerini aldı. Fuarın ziyaretçileri her yıl olduğu gibi, Mut zeytini ve Mut zeytinyağına yoğun ilgi gösterdiler.

  Mut zeytinyağıMut zeytini ve Mut zeytinyağı sabunu gibi İzorya markalı ürünleri sergileyen firmanın ziyaretçileri arasında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Şahin BALCIOĞLU’ da vardı. İzorya Zeytinyağı standına konuk olan BALCIOĞLU; Mut zeytini ve Mut zeytinyağının tadına bakarak başarı dileklerini iletti. 





10 Mayıs 2012 Perşembe

İZORYA ZEYTİNYAĞI STANDINA MERSİN VALİSİNDEN ZİYARET




 12-15.Nisan.2012 tarihleri arasında Mersin Yenişehir Fuar Merkezi’ nde gerçekleştirilen, Mersin 6. Uluslararası Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Gıda Fuarı’ nın açılışını Mersin Valisi Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU gerçekleştirdi. Fuar süresince stand açan firmaları dolaşarak başarılar dileyen GÜZELOĞLU, Mut yöresi zeytinyağı markası olan İzorya Zeytinyağı firmasının standını da ziyaret ederek, Mut’ ta ciddi bir zeytin ve zeytinyağı potansiyeli olduğunu vurguladı, artık gerek ambalajıyla gerekse kalitesiyle üst düzey ürünler üretildiğini söyleyerek, İzorya Zeytinyağı firmasına başarılar diledi…

7 Mayıs 2012 Pazartesi

ZEYTİNYAĞIMIZ BAHREYN TELEVİZYONUNDA






 Mut kaymakamlığını temsilen; 21-24.Mart.2012 tarihleri arasında düzenlenen Bahrain Animal Production Show 2012 fuarına Mut ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü O. Levent ABAŞ ile birlikte, Mut zeytinyağının üç farklı temsilcisi katıldı. Yoğun ve görkemli bir açılışa ev sahipliği yapan Bahrain Animal Production Show 2012 Fuarında Mut zeytinyağını, Mut kilimini, Mut zeytinini, Mut bulgurunu, Mut zeytinyağısabununu tanıtan ekibimize vatandaşların ilgisi birhayli fazla oldu. Fuar süresi içerisinde Bahreyn Devlet Televizyonu’ na da yaklaşık 15 dakikalık bir röpörtaj verildi.
 Mut zeytinini ve Mut yöresi zeytinyağını tanıtmak için fuara katılan Mut yöresi heyeti, İngilizce olarak verdiği röpörtajda; Mut yöresinde ilaçsız zeytin yetiştirildiği, tescilli 1300 yıllık anıt zeytin ağacının Mut yöresinde bulunduğu, Mut yöresinden elde edilen zeytinyağının aromasının ve nefasetinin çok iyi olduğu, Mut yöresinin kendine has bir mikroklimasının bulunduğu konusunda bilgiler aktardılar. Mut yöresi heyeti Bahreyn halkının Mut zeytinyağı ve Mut zeytinine gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getirdiler…